Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 

Kamperen op de familiecamping van Duinrell  

Dé camping in Zuid Holland

Camping en attractiepark Duinrell Wassenaar Zuid-Holland


De familiecamping in Wassenaar Zuid-Holland is de oorsprong van Duinrell en is dagelijks geopend in het zomerseizoenen t/m 30 oktober 2016. Recreatielandgoed Duinrell ligt in Zuid-Holland dichtbij steden als Scheveningen, Den Haag en Leiden. Ook ligt de familiecamping van Duinrell op slechts vier km van het Wassenaarse strand. Op zoek naar een camping in Zuid Holland? Dan is dit de juiste locatie.

Kom een dagje op Duinrell beleven!!


Kampeervakantie die uw kinderen niet snel vergeten

In de schoolvakanties organiseert het Entertainmentteam een leuk entertainment-programma. Bekijk snel alle typen kampeerplaatsen en boek een kampeervakantie die uw kinderen niet snel zullen vergeten. Duinrell is de leukste camping in Zuid-Holland.

Toegang attractiepark en Tikibad
In het zomerseizoen van april tot en met oktober is voor gasten van de familiecamping het verblijf altijd inclusief toegang tot het attractiepark voor de hele duur van uw vakantie. In de zomer kunt u voor de nodige verkoeling dagelijks voordelig spetteren in het tropische Tikibad. 

Attractiepark Duinrell Een betaalbaar dagje uit voor het hele gezin!


Op Attractiepark Duinrell nabij Den Haag beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Op Attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven.
Elk weekend in maart extra geopend!

Het attractiepark is elke weekend in maart extra geopend! Het attractiepark is alleen te bezoeken in combinatie met het Tikibad. Raas van alle glijbanen in het Tikibad en geniet van diverse attracties op het attractiepark! Bekijk de openingstijden.


Duinrell vind u op de campingspagina van Daans Kampeerservice.
Verbreek jij hét record in Wild Wings?

Tegenover de Kikkerachtbaan vind je de nieuwe Wild Wings. Stap in een van de twaalf vliegtuigjes en doe op 22 meter je allereerste aerobatics move: the roll! Probeer het record met het aantal rolls maar eens te verbreken!
Het langste dagje uit van      Nederland
Blijf een nachtje slapen! Maak      van uw dagje Duinrell het langste dagje uit van      Nederland en boek een vakantie op Duinrell. Het vakantiepark      biedt veel mogelijkheden, van kamperen op de      familiecamping      tot een weekendje weg in een van de comfortabele Duingalows  of in groepsaccommodatie het Duinhostel.


Camping en attractiepark Duinrell - Daans kampeer service Klik op de foto om naar de website te gaan


Attractiepark en camping Duinrell daar

kikker je van op!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info