Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 

Sprookjescamping Rheeze

Er was eens een magische 5 sterren plek...

animatie, de sprookjescamping door Daans be service

Een prachtige plek waar Sprookjesfiguren rondlopen, springen en dansen. ‘Het mooiste plekje!’, zegt Hannah de heldhaftige. Waar kinderen vrijuit kunnen spelen en waar je zelfs kunt slapen. Waar dit plekje is? Dit is op de Sprookjescamping in Rheeze, Overijssel! Hier kunnen kinderen, van 0 tot en met 10 jaar, samen met hun ouder(s), grootouders of met de hele familie, geweldig kamperen! Dit kan op een ruime kampeerplek of in een prachtige accommodatie. Wat nog het allermooiste is? Dat er elke dag, zelfs in het laagseizoen, animatie en een Sprookjesachtige theatershow is!

Sprookjescamping door Daans be service

Alle kinderen zitten verwachtingsvol bij elkaar in de Sprokkelplaats. Het doek gaat open en daar zijn ze dan de Sprookjesfiguren! Iedere dag beleven zij een nieuw avontuur tijdens de theatershow. Een beleving voor ieder kind en ouder op de leukste camping van Nederland. De camping animatie zorgt voor een gevarieerd en vol programma. Knutselen, spelen of tandenpoetsen met een Sprookjesfiguur, alles kan op de Sprookjescamping. Ook buiten schoolvakanties en feestdagen om is er vermaak voor kinderen tot en met 10 jaar. In het laagseizoen, tijdens de midweken, is het animatieprogramma volledig gericht op de kinderen tot en met 4 jaar.                        Comfort en Comfort+ kampeerplaatsen

Kamperen op de Sprookjescamping, dat is kamperen in een magische omgeving. Alle kampeerplaatsen op de Sprookjescamping zijn ruim opgezet en bestrijken min. 100m2 (10m. bij 10m.). Er kan gekozen worden uit twee verschillende soorten kampeerplaatsen. De kampeerplaats comfort en de kampeerplaats comfort plus. Een eigen watertappunt, 10 ampére en vuilwaterafvoer zijn de eigenschappen van de comfort+ plaatsen. De comfort plaatsen hebben een gezamenlijk watertappunt en de meeste plaatsen hebben 6 ampére.

 Zonder eigen kampeermiddel toch logeren in een toercaravan? Dat kan op de Sprookjescamping! Verblijf in één van de ieder jaar vernieuwde toercaravans en geniet van de luxe. Er zijn verschillende toercaravans en voor ieder gezin, met maximaal 5 personen, zit er een goede tussen. Willen jullie ook naar de kindercamping komen en direct na aankomst genieten? Huur dan één van de toercaravans. Ze hebben allen een eigen volledig ingerichte keuken, toilet, voortent en stapelbed en voor de ouders een twee persoonsbed of twee enkele bedden.

Luxe glamping accommodaties

Glamping op de Sprookjescamping geeft het gevoel dat je in een tent slaapt, maar dan in een luxe omgeving en je wordt wakker met de frisse houtige geur van de prachtige glamping accommodatie. Verblijf in de Kasteel Lodge, waarbij de kinderen het fort kunnen bewaken. De ruimtelijke Glamp Home en de Wood Cottage zijn een combinatie van een tent en een bungalow. En voor iets meer privacy, is de Sun Lodge met het mooie, afgesloten dakterras, perfect. Verblijven in de Sprookjes Kota is een echte Sprookjesachtig beleving. Alle glamping accommodaties zijn volledig ingericht met alles wat jullie nodig hebben om een prachtige vakantie te beleven.is een echte Sprookjesachtig beleving.

Klik op de foto om naar de website te gaan
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info