Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 

Voortent opzet service voor een strak opgezette voortent en luifel

tent opzet service door héél Nederland - Daans opzet serviceWij van Daans Kampeerservice zijn een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het opzetten van voortenten. We zetten diversen merken tenten op. Ook zetten wij grote tenten, ronde tenten, oude tenten en uw luifel op. Als wij klaar zijn staat-'ie strak, want niets is zo belangrijk dan dat de voortent caravan of voortent luifel strak gespannen staat. zodat  uw tent bij de meeste krachten der natuur gewoon blijft staan en u gerust hart kunt kamperen. Wel zo rustig een voortent opzet service.

 

isabella voortent en luifel strak laten opzetten?

Waarom uw voortent strak opzetten

Voor een zorgeloze vakantie of  kampeerseizoen is het belangrijk dat uw tent op de juiste manier is geïnstalleerd. Een voortent aan de caravan vergroot het kampeercomfort, als deze tenminste goed is opgezet. Een bijkomend voordeel van een strak opgezette tent: de tent slijt minder snel. Als de tent niet goed strak staat heeft u meer kans op lekkages en 'zakken' in het dak. Ook maakt u zich bij iedere aangekondigde windkracht 6 of hoger zorgen. En terecht. Een tent heeft een aanzienlijk hogere kans om weg te waaien of in te storten als het doek niet strak staat. En bij een strak dak krijgt zelfs slagregen weinig kans. 


Haringen en stormbanden

Het strak spannen van het dak en de voor en zijwanden is echt van groot belang om de meeste voorkomende weersinvloeden te kunnen weerstaan. Ook de haringen zijn belangrijk. Iedere grondsoort vraagt zijn eigen haring; bijvoorbeeld bij een zandondergrond op een jaarplaats is er bij gebruik van ijzeren haringen bij veel wind een zeer grote kans dat uw tent de lucht in gaat. Voor een zandgrond kunt u het beste houten haringen gebruiken, deze zuigen zich vast. Nadeel hier van is dat u ieder jaar nieuwe haringen moet kopen, maar nog steeds goedkoper dan ieder jaar een nieuwe voortent. Ook is het verstandig om een stormband te plaatsen, er zijn stormbanden die over het dak gaat van de tent en je hebt stormbanden die om de hoeken van het frame gaan, beide zijn goed maar het verschilt in aanzicht en slijtage van het doek. Wilt u hier meer over weten, zie onze  Tips voor uw tent

 


laat uw tent opzetten voor een seizoen zonder zorgen.

Door de ruime ervaring van het plaatsen van alle merken en modellen voortenten kunnen wij u helpen om uw voortent zo te plaatsen dat u er geen omkijken meer naar heeft, en niet voor verrassingen komt te staan door een ingestorte of omgewaaide voortent. In onze offerte aanvraag kunt u verschillende opties aangeven zodat u kunt genieten van een goed begin en einde van het kampeerseizoen.

 


 

 Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden.
 Uw gegevens kunnen ten aller tijden weer verwijderd worden.                        

 Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie onze privacyverklaringg 

 

Uw tent staat goed als Daans Kampeerservice het doet

voortent opzet service voor een kampeer start zonder zorgen

voortent caravan voortent caravan luifel voortent opzet service

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info