Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 

Caravanstalling

Het is weer tijd om de caravan te stallen, maar waar, en wat voor een stalling wordt het? In Nederland zijn er veel stallingen waar u uw caravan kan stallen maar er is ook een diversiteit aan stallingen, zoals binnen of buiten. Het verschil ligt hem vaak in de prijs, als u hem buiten stalt is dat goedkoper dan binnen stallen, maar dit heeft ook invloed op de caravan omdat de weersinvloeden zoals regen, hagel en (stuif) sneeuw de conditie van de caravan nadelig kan beïnvloeden.

In binnenstallingen zijn er ook verschillende keuzes, zoals kassen, half overdekt of volledig overdekt of in een loods. In alle gevallen moet u de caravan goed ventileren om schimmel te voorkomen, dit doet u door twee ramen zo open te zetten zodat er geen ongedierte in kan komen en etenswaren uit de caravan te halen zodat er geen ongedierte kunnen huishouden tijdens de winter.

Het nadeel van een kas tegen over een loods is de zonlicht en de warmte, voor de bloemen die daar vroeger hebben gestaan is de warmte natuurlijk lekker, maar voor de caravan is dit minder goed, de rubbers en de banden drogen dan sneller uit.

Ook moet u opletten dat er voldoende geventileerd wordt in de stalling en dat er een soort beveiliging aanwezig is, in wat voor een manier dan ook.

De regels van de staling kan ook aanzienlijk verschillen, zo zijn er stallingen waar u ongelimiteerd kan ophalen en brengen, en waar u maar een aantal keer kosteloos kan brengen of halen.

Hier vind u verschillende stallingen die zich bij ons hebben aangemeld. 

http://www.caravanstallingdegroenejonker.nl

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info