Daans Kampeerservice uw hulp op kampeergebied 
 

Welkom op onze gastenboek

Wij willen graag uw reactie weten over de door ons geleverde diensten.

Gastenboek

DIER HANNAH
05-05-24 11:29:26
If anyone is out there, seeking the help of an ethical whitehat hacker for hacking exploits , reach out to Quadhacked@gmail.com
this company helped me hack my ex husband and i was able to access his phone and laptop easily gaining access to everything i needed ,i felt invincible. They also helped me recovered btc from an online theft i encountered in cryptocurrency investment , Quadhacked helped me track them down and recovered all i invested. They're the best and most reliable
Anuschka Tigchelaar
13-07-23 16:21:50
Op 5 juli is onze voortent van de caravan geblazen. Gelukkig hadden we de dag daar voor al een nieuwe gekocht. Of het zo moest zijn. Maar het opzetten van onze onyx ging niet zo goed dus heb ik contact opgenomen met Dorema opbouw service. Deze zijn 13 juli bij ons op de camping geest. Ze hebben de voortent plus luifel keurig geplaatst. En ook in de regen zijn ze gewoon zonder mopperen doorgegaan
De voortent en luifel staan er nu goed bij zo als het hoord
Dus jongens top. Zie jullie volgend jaar weer graag. Omdat onze leeftijd toch gaat meespelen. willen wij volgend jaar weer gebruik maken van jullie service.
Ron en Monique la Grand
29-03-22 21:41:12
Daniel heeft vandaag onze voortent en luifel opgezet. Wat een gezellige vent!! En secuur.... en dat is belangrijk als je kwaliteit wilt leveren.
Wij zijn blij met de geleverde diensten!!
Willem Meijer
10-03-22 19:29:16
Daan heeft vandaag de 10e maart een Dorema Ibiza voortent aan onze caravan geplaatst.
De tent staat superstrak en stormvast. Ook de kosten vielen heel erg mee.
We zijn superblij en dolgelukkig!
Topbedrijf! Top gewerkt!
Kitty de Quant
03-06-20 21:34:24
In maart hebben wij een nieuwe voortent en luifel gekocht, die helaas een maatje te groot was. De voortent mogen omruilen en de luifel zou vermaakt worden naar een maatje kleiner. Na 2 maanden eindelijk de luifel weer gekregen en toen wij die eraan wilde gaan doen paste het voor geen meter en kregen wij het niet voor elkaar. Terug naar de winkel en die hebben ervoor gezorgd dat de tenten leverancier nog wat aan de luifel veranderd heeft en zijn regelden dat de luifel er door Daniel aangezet zou worden.
Hij snapte waarom het bij ons niet gelukt was, maar gelukkig was dat verholpen en binnen niet al te lange tijd stond onze luifel eindelijk aan de voortent. En het staat super strak en wij zijn er echt heel blij mee. Ook heeft hij een boel tips gegeven over opzetten, haringen, spanbanden.

Ons seizoen kan vanaf nu niet meer stuk.
Daan, hartelijk bedank
Simone Hav
22-04-20 16:33:55
Afgelopen zondag belde ik Daniel. Ik was even helemaal klaar met de voortent. Daniel gaf aan dat het allemaal goed zou komen en dat hij ons kon helpen. Het lukte niet om de tent strak te krijgen, en wij hadden waterzakken. Vandaag is de tent super strak neergezet en zijn wij meer dan tevreden. Top service! Je hoort ons zeker volgend jaar weer. Want zo strak....krijgen wij hem zelf niet :)
Peter en Anneke Beckers
17-03-19 15:45:59
We zijn zondag naar de camping geweest om. polshoogte te nemen maar de voortent staat als een huis.
Je bent met je vrouw een super koppel

bedankt
Peter B
Ineke Schils
01-05-18 19:51:30
Nadat vorig jaar een hevige storm onze voortent en slaaptent ernstig uit balans bracht, besloten we dit jaar Daans professionele hulp in te roepen.

Daan heeft in april onze voortent met slaaptent op camping De Lakens opgezet. Superstrak staat ie erbij!

Onze verwachtingen voor een rimpelloos seizoen zijn dus hooggespannen. De afgelopen dagen heeft de tent in elk geval de zware windstoten zonder enig probleem opgevangen. Hoera!
Opmerking:
Fijn om te horen dat u dit jaar wel onbezorgd kan genieten van uw voortent en uitbouw.
Esmeralda Grauwelman
25-03-18 19:01:12
Gisteren geeft Daniël bij ons de voortent opgezet en de vlonder neergelegd. Wat fijn! En wat staat de tent strak! Tevens goede tips gekregen over het opzetten. Hij werkt netjes, snel en heeft respect voor je materiaal.

Daniël, nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en gezelligheid!
Opmerking:
Graag gedaan, en véél plezier op de camping.
Peter Beckers
08-03-18 09:58:01
Daniel is gisteren de nieuwe voortent op wezen zetten alleen maar positief , heel vriendelijk haalt ook na het seizoen de tent weer weg.
Hij is ook opgenomen bij Vrijbuiter Gouda zeer positief

Groet Peter en Anneke
Opmerking:
Ook al was het nog wel koud bij het opzetten, wens ik u een fijn kampeerseizoen met veel zon.
Catherine De cocq
23-10-17 20:09:49
Onze afspraak voor het afbouwen van onze voortent verliep op wieltjes.
Ook voor het opbouwen voor volgend seizoen werk ik weer met Daniel.
Opmerking:
Graag gedaan, tot April om de voortent weer op te zetten
willen van der zande
21-10-17 17:42:41
wij hebben dit bedrijf via onze buurman gevonden, wij staan op een camping in cadzand zeeland,
wij staan daar een heel seizoen met onze caravan, de voortent heeft nog nooit zo mooi gestaan echt super!! wij raden iedereen dit bedrijf aan die graag zorgeloos wilt kamperen net zo als wij.
Opmerking:
Ja in Cadzand Zeeland is er altijd wind en het kan er behoorlijk stormen en dan is een goed opgezette voortent een must. tot oktober!
Annemarie de Wit
20-10-17 23:23:07

Ik ben blij met mijn keuze om Daan mijn voortent op te laten zetten.

Daan werkt zeer serieus en de voortent stond ook zo op zijn plaats, ook heeft hij geholpen om de caravan goed waterpas te zetten. Ik heb vanaf April al veel wind en storm gehad maar tent staat nog keurig op zijn plaats. Verder geeft hij ook tips waar je wat aan hebt.
Ik zal hem zeker aanbevelen aan iedereen die hulp nodig heeft, geen stress en tent staat mooi strak.
Opmerking:
Fijn om dit te lezen Annemarie, tot volgend jaar!
Tineke van der Grift
19-10-17 10:28:39
We hebben ruim van te voren een afspraak gemaakt.
Keurig op tijd. Daan werkt rustig en kundig.
Hij helpt ook graag bij andere caravan 'problemen', zeer allround. Ieder jaar weer staat de tent het hele seizoen keurig.
Nathalie van Leeuwen
17-10-17 17:48:32
Ooit is mijn tent weggestormd. Daarna wilde ik geen enkel risico meer nemen, je wordt steeds zo ongerust wakker als het hard waait. Sinds Daniel mijn tent opzet slaap ik weer rustig. Superstrakke tent hebben we!
En afbreken gaat zo ook een stuk makkelijker. Hij neemt-'m ook mee naar huis, dus geen gedoe meer met waar je die natte tent laat.
Als er iets stuk is aan de caravan helpt Daniel met reparaties.
En hij kan de caravan naar de stalling brengen. Zó handig, dat je al die dingen in 1x geregeld hebt dan. Aanrader!
Geert en Lucie Bles
02-04-17 15:26:49
Wij maken al jaren gebruik van de tentopzetservice. Daniël doet dat geweldig . De tent staat als een huis. Ook onze medekampeerders zijn altijd vol bewondering vooral als het stormt en er geen centje pijn is. Wij hopen nog vele jaren gebruik te maken van deze service
Tonen: 5  10   20

Wij danken u voor uw tijd en mening.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info